2011. április 29., péntek

SEBILE MAGIC SWIMMER - Jelenlegi ára: 3 015 Ft


Új, eredeti, bontatlan csomagolásban.
12. 5 cm, 21. 5 gramm. 3 D-s szemek.
Süllyedő, de közvetlen felszínen, vagy az alatt bevontatható.
Az egyik legélethűbb kígyózó kishalmozgás-utánzás valamennyi műcsali közül!
Nagy dobástávolság,
napjaink egyik új favoritja!
A fizetés banki átutalással, vagy közvetlen bankszámlára befizetéssel történhet, a jóváírást követő első munkanapon ajánlott levélként postázom, melynek postai tarifája 1 db wobblerre vonatkoztatva 350 Ft, 2 db-nál 390 Ft, 3 db esetén pedig 425 Ft. ! vagy annál több bármilyen típusú műcsalim egyidejű vásárlása esetén ingyen postázok!
Személyes átvétel megoldható minden nap Gárdonyban, előzetes időpont-egyeztetéssel pedig Budapesten (heti 1 nap, Oktogon környéke), ez esetben természetesen készpénz-fizetés lehetséges.
A fizetési határidő az aukció megnyerésétől számított 1 naptári hét, kérem, a licitálásnál ezt figyelembe venni. Amennyiben ez időszak alatt a fizetés nem történik meg, a terméket újra meghirdetem, a megfelelő értékelés adása mellett.
Érdemes gyakran átböngészni az aukcióimat, szinte minden nap árverésre bocsátok új műcsalikat, elsősorban már nem gyártott, kereskedelmi forgalomban nem kapható, de bevált és keresett típusokat, a még boltban kaphatóakat pedig jóval a kereskedelmi áruk alatt kínálom, továbbá mindig van akciós, leárazott típus, mely nagyon olcsón, jóval a reális értéke alatt elvihető.
Köszönöm a megtisztelő figyelmet, kellemes böngészést, jó licitálást!



Jelenlegi ára: 3 015 Ft

Az aukció vége: 2011-05-17 23:46
. SEBILE MAGIC SWIMMER - Jelenlegi ára: 3 015 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése